Home » Παπαντωνίου

Category Archives: Παπαντωνίου

Αύγουστος 2018
ΔΤΤΠΠΣΚ
« Ιούλ  
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού

Ευρωπαϊκή καμπάνια κατά του σχολικού εκφοβισμού
Τμήμα Ασφάλειας του Διαδικτύου της Μ.Ε.Υ.

ΟΑΣΠ

ΟΑΣΠ

Εκπαίδευση για τους σεισμούς.

cyberkid

cyberkid

Χάλκινο

Χάλκινο

Αποχαιρετισμός

          Ένας τυπικός αποχαιρετισμός του Συλλόγου Καθηγητών Γυμνασίου Καρέα θα απευθυνόταν σε έναν πολύ αγαπητό συνάδελφο τον οποίο χάσαμε απροσδόκητα. Αλλά ο εκλιπών  ήταν κάτι περισσότερο από απλός συνάδελφος. Ήταν αδελφός μας. Με έναν ανερμήνευτο πολλές φορές τρόπο έβαζε στην επαγγελματική ζωή του σχολείου, από όποια θέση και να την υπηρετούσε (Μαθηματικός, Προγραμματιστής, Υποδιευθυντής,  Συνεργάτης) έναν εξαιρετικά  έντονο συναισθηματικό τόνο. Γιατί τον χαρακτήριζαν τα έντονα συναισθήματα. Σπάνια όμως με άμεσα εκδηλωτικό τρόπο. Τις περισσότερες φορές ένιωθες ότι αυτά τα έντονα συναισθήματα περνούσαν μέσα από λιγομίλητες εκφράσεις και σκεπτικό βλέμμα. Πάντοτε όμως, ακόμη και αν  εκδήλωνε αυτά τα συναισθήματα με θυμικό τρόπο, όλοι μας αναγνωρίζαμε  το «αδερφικό» ενδιαφέρον του. Νοιαζόταν το σχολείο, νοιαζόταν τον μαθητή, νοιαζόταν τον «συν-αδελφό» και, κυρίως,  δεν φειδόταν χρόνου να βοηθήσει με κάθε τρόπο.

          Αγαπημένε και αξέχαστε «συνάδελφε», θα σε θυμόμαστε πάντα. Θα σε θυμόμαστε να τριγυρνάς τον προαύλιο χώρο στα διαλείμματα και να ανεβοκατεβαίνεις τα σκαλιά και τους διαδρόμους του «τελευταίου σχολείου» σου. Η σκιά σου θα είναι πάντοτε παρούσα.  Να μας αγαπάς εκεί που θα πας.

                   Σύλλογος Καθηγητών Γυμνασίου Καρέα

Αντίο

Αντίο

Ψήφισμα

Πράξη 36η

Ο σύλλογος καθηγητών του Γυμνασίου Καρέα συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 8:15 π.μ., στο γραφείο διδασκόντων εξαιτίας του αιφνίδιου θανάτου του συναδέλφου Παπαντωνίου Χαράλαμπου.

Τα μέλη του συλλόγου αποφάσισαν την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

1. Να εκφράσουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

2. Να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.

3. Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους των συναδέλφων.

4. Να κατατεθούν στη μνήμη του χρήματα για κοινωφελείς σκοπούς.

5. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρωινή προσευχή και να διακοπεί η λειτουργία του σχολείου σήμερα εις ένδειξη πένθους.

6. Την Παρασκευή 24 Μαρτίου, να τροποποιηθεί το πρόγραμμα της γιορτής του σχολείου.

7. Το Σάββατο 25η Μαρτίου, η εκπροσώπηση του σχολείου μας στην παρέλαση να γίνει με μεσίστια σημαία και μαύρα περιβραχιόνια στις στολές των μαθητών.

8. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Ο σύλλογος καθηγητών

του Γυμνασίου Καρέα

Αποχαιρετισμός στο συνάδελφό μας Μπάμπη Παπαντωνίου.

Ξημέρωσε η 22η Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη. Το κουδούνι χτύπησε αλλά κάποιος από εμάς έλειπε. Ήσουν εσύ! ?Ο Αρχηγός?, όπως σε αποκαλούσαν οι μαθητές σου. Σε αναζητήσαμε με αγωνία. Η είδηση ήρθε καταπέλτης. Όλοι κοιταζόμασταν δίχως να καταλαβαίνουμε τι ακούσαμε. Ξαναρωτήσαμε, μήπως όλα ήταν ένα ψέμα! Μάταια!

Ο Μπάμπης, ο δικός μας άνθρωπος έφυγε!

Ξεκίνησες το αιώνιο ταξίδι σου χωρίς να αποχαιρετήσεις εμάς, τους μαθητές σου, την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Νιώθουμε αδύναμοι. Δε θα σε ξαναδούμε στο σχολείο μας, που τόσο αγάπησες! Δε θα αντικρίσουμε ξανά τα εκφραστικά γελαστά σου μάτια. Δε θα ακούσουμε τη φωνή σου, τα πειράγματά σου. Τεράστιο το κενό, ανείπωτη η θλίψη από την απουσία σου. Τόσα χρόνια μαζί σε αγαπήσαμε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σου, για την ευθύτητα των λόγων σου, για τη συνέπεια των πράξεων σου, για την προσφορά και την αλληλεγγύη σου, για το απαράμιλλο χιούμορ σου, για την ικανότητά σου ως δασκάλου να εμπνέεις τους μαθητές σου, να διαπλάθεις το χαρακτήρα τους και να μεταδίδεις τη γνώση.

Είσαι ένας ήρεμος γίγαντας ανάμεσά μας. Θα είσαι πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μας.

Οι συνάδελφοί σου.

Θερμά Συλλυπητήρια

Με μεγάλη λύπη κάνουμε αυτή την ανάρτηση, ο αγαπημένος μας καθηγητής και υποδιευθυντής του σχολείου μας Μπάμπης Παπαντωνίου, έφυγε από την ζωή χθες το βράδυ.  Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας αναπαυθεί η ψυχή του.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 23 Μαρτίου στον ιερό Ναό ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (εντός) ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ στις 15:30 μ.μ.

e-Twinning cooperation label

e-Twinning cooperation label
Τα Δικαιώματα Του Παιδιού

Τα Δικαιώματα Του Παιδιού

Συνήγορος του παιδιού

Ψηφιακή Ασφάλεια
SafeLine.gr

Enable

Enable

Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά του Εκφοβισμού στα Περιβάλλοντα Μάθησης και Ψυχαγωγίας, που στοχεύει στην καταπολέμηση του εκφοβισμού με τρόπο ολιστικό, βοηθώντας τους νέους να προασπίσουν τα θεμελιώδη δικαιώματά τους στο σπίτι, στο σχολείο, στην τάξη, στην κοινότητα (π.χ. ομάδα συνομηλίκων).

ΖΗΣΕ_ΧΩΡΙΣ_ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

ΖΗΣΕ_ΧΩΡΙΣ_ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ

Stem_Discovery_Week_2018

 

Europe_Code_Week & The_Hour_Of_Code

Europe_Code_Week & The_Hour_Of_Code

Το Γυμνάσιο Καρέα μαθαίνει προγραμματισμό.

Η ώρα του κώδικα για κάθε ηλικία

Η ώρα του κώδικα για κάθε ηλικία

Όλοι μπορούμε να μάθουμε προγραμματισμό.

SchoolEducationGateway

scientix

The community for Science Education in Europe