Αρχείο κατηγορίας: Φωτογραφία

Η φωτογραφική μας ομάδα

Διδακτική Επίσκεψη της ομάδας φωτογραφίας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου η ομάδα της φωτογραφίας του σχολείο μας επισκέφθηκε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προκειμένου να δουν την έκθεση φωτογραφίας «Always Stars with en encounter: WOL/EILEEN QUINLAN».

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_vistit_photography_group/

Επίσκεψη στο «Σταθοπούλειο» πολιτιστικό κέντρο του δήμου Βύρωνα.

Την Δευτέρα 11/04/16 όλα τα τμήματα του σχολείου μας σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, επισκέφθηκαν το «Σταθοπούλειο» πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Βύρωνα για να δουν την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με έργα των παιδιών των σχολείων του δήμου Βύρωνα, εμπνευσμένα από το θέμα του 31ου Παιδικού – Νεανικού Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα «Γέλα Καρδιά Μου, Γέλα» 2 – …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_visit_stathopouleio/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη των ομάδων Αγωγής Υγείας και Φωτογραφίας.

Στις 3 & 4 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των ομάδων Αγωγής Υγείας και Φωτογραφίας: «Τέχνη, Χαμόγελο, Καθημερινότητα», του σχολείου μας με προορισμό την Καρδίτσα-Τρίκαλα-Λίμνη Πλαστήρα. Η ομάδα Αγωγής Υγείας συμμετείχε σε ημερίδα με θέμα την αιμοδοσία στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων και η ομάδα Φωτογραφίας φωτογράφησε τα αξιοθέατα της περιοχής.  

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_visit/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο Μουσείο Γουναροπούλου & στην Πανεπιστημιούπολη

Μουσείο Γουναροπούλου from Vasso Servou Η ομάδα φωτογραφίας του σχολείου μας επισκέφθηκε στις 28/01/2016 το Μουσείο Γουναροπούλου (Ιλίσια) και την Πανεπιστημιούπολη προκειμένου να δει την έκθεση «τριάντα χρόνια-τριάντα φωτογράφοι» του καλλιτεχνικού φωτογραφικού εργαστηρίου του Δήμου Ζωγράφου.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_visit_gounaropoulou_museum/

Πρόγραμμα Φωτογραφίας 2014-15

Στην παρακάτω παρουσίαση φαίνονται μερικές από τις δράσεις του προγράμματος της φωτογραφίας του σχολείου μας για το 2014-15. Υπεύθυνος του προγράμματος ήταν ο κος Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος και συμμετέχων καθηγητής ήταν ο κος Παπαντωνίου Χαράλαμπος.   φωτογραφια2015 from Vasso Servou

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/photograpfy2014-15/