Αρχείο κατηγορίας: Σχολικές γιορτές

Σχολική γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Οι μαθητές θα προσέλθουν την Πέμπτη 24/03/2016 στις 8:15 χωρίς τσάντες και θα γίνει καταχώριση απουσιών. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/25march/

Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Στην γιορτή της 28ης Οκτωβρίου προβλήθηκε η παρακάτω ταινία. Υπεύθυνος της γιορτής ήταν ο καθηγητής του σχολείου μας κος Λαμπρόπουλος Κωνσταντίνος. Η εκπαίδευση για τον θάνατο: Πώς δημιουργείται ένας Ναζί from N S on Vimeo.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/celeb_28_octob/

Σκηνικά της γιορτής για την επέτειο του πολυτεχνείου

Τo παραπάνω έργo είναι κατασκευασμένo μόνο με κιμωλίες  και τα φιλοτέχνησαν οι μαθήτριες: Περούλη Βασιλική και Σπηλιοπούλου Χριστίνα. Το παραπάνω κολάζ το φιλοτέχνησαν οι μαθήτριες:  Περούλη Βασιλική και Σπηλιοπούλου Χριστίνα. Ακόμα, Ο μαθητής Μανέ Κέβιν βοήθησε στα οπτικοακουστικά μέσα και στην παρουσίαση της γιορτής. και Ο μαθητής Μπασιάκος Νίκος βοήθησε στα πλακάτ.  

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/stage/

Γιορτή για την επέτειο του πολυτεχνείου.

Η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου θα γίνει την Τρίτη 17/11/2015 στις 9 π.μ. στην αίθουσα των πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας. Τη γενική υποστήριξη για την υλοποίηση και την περάτωση της γιορτής την είχε ο σύλλογος των διδασκόντων και ιδιαίτερα ο διευθυντής κος Τσιρώνης Κωνσταντίνος και οι υποδιευντές κος Παπαντωνίου Χαράλαμπος και κος …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/polytexhnic_celebration/