Αρχείο κατηγορίας: Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Βράβευση της Ταινίας Μικρού Μήκους «Κάτω από την Επιφάνεια»

Στις 13-04-2016, η ομάδα του εκπαιδευτικού προγράμματος παραγωγής ταινιών μικρού μήκους του σχολείου επισκέφθηκε το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων για να παραλάβουν τα βραβεία τους από την συμμετοχή στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης μία ευκαιρία». Τα βραβεία:    

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/2nd_prize_movies/

Διδακτική Επίσκεψη της ομάδας φωτογραφίας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Την Δευτέρα 21 Μαρτίου η ομάδα της φωτογραφίας του σχολείο μας επισκέφθηκε το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προκειμένου να δουν την έκθεση φωτογραφίας «Always Stars with en encounter: WOL/EILEEN QUINLAN».

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_vistit_photography_group/

Επίσκεψη στο «Σταθοπούλειο» πολιτιστικό κέντρο του δήμου Βύρωνα.

Την Δευτέρα 11/04/16 όλα τα τμήματα του σχολείου μας σταδιακά μέχρι το μεσημέρι, επισκέφθηκαν το «Σταθοπούλειο» πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Βύρωνα για να δουν την έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με έργα των παιδιών των σχολείων του δήμου Βύρωνα, εμπνευσμένα από το θέμα του 31ου Παιδικού – Νεανικού Φεστιβάλ Δήμου Βύρωνα «Γέλα Καρδιά Μου, Γέλα» 2 – …

Συνέχεια ανάγνωσης »

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_visit_stathopouleio/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στα Διυληστήρια Ασπροπύργου.

Την Πέμπτη 17/03/2016 τα τμήματα Γ1 & Γ2 του σχολείου μας πήγαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα Διυληστήρια Ασπροπύργου με σκοπό να γνωρίσουν το πετρέλαιο και την κλασματική του απόσταξη.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_visit_aspropirgos/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη των ομάδων Αγωγής Υγείας και Φωτογραφίας.

Στις 3 & 4 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη των ομάδων Αγωγής Υγείας και Φωτογραφίας: «Τέχνη, Χαμόγελο, Καθημερινότητα», του σχολείου μας με προορισμό την Καρδίτσα-Τρίκαλα-Λίμνη Πλαστήρα. Η ομάδα Αγωγής Υγείας συμμετείχε σε ημερίδα με θέμα την αιμοδοσία στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων και η ομάδα Φωτογραφίας φωτογράφησε τα αξιοθέατα της περιοχής.  

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/educational_visit/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη στο θέατρο «Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη»

Την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016, η Α’ τάξη του σχολείου μας επισκέφθηκε το θέατρο Παραμυθίας – Αλμπέρτα Τσοπανάκη και παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση Πουπουλένια Πολιτεία: μία θεατρική παράσταση για την αξία της αλληλεγγύης, της φιλίας και το σεβασμό της διαφορετικότητας. Ακόμα, στον ίδιο χώρο οι μαθητές και οι μαθήτριες παρακολούθησαν μία ομιλία για τη διαφορετικότητα.

Μόνιμος σύνδεσμος σε αυτό το άρθρο: http://gym-karea.att.sch.gr/wordpress/edu_vist_diversity/

Παλαιότερα άρθρα «

Φέρε περισσότερα στοιχεία